Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/1/a/rapsbollen.se/httpd.www/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

Innovativa tekniker

.

För vissa företag kommer framtiden alldeles för fort, man smyger fram i andras fotspår och då är det svårt att komma först.

Exemplen är många: Facits räknesnurra, bakelittelefonen och räknestickan kan idag beskådas på museum eller i en app. Att det helt marknadsledande Nokia skulle störtdyka eller att ett så ungt företag som Google skulle bli den helt dominerande sökmotorn var svårt att förutse.

Google

På Google skapas det ständigt något nytt. Läs gärna deras bok och försök hitta bara ett hållbart exempel varför inte ditt företag också behöver bli mer innovativt. Google är liksom vaccinerat mot en framtid som ständigt förändras.

Innovativt tänkande

Kurs för Danisco i innovativt tänkande

Föreläsningar

Storleksmässigt ligger Svenljunga mittemellan Singapore och Hong Kong. Sedan slutar de flesta likheterna så som budget, antal företag och banker. Men INGEN kunde, för 100 år sedan, ens ana deras framgångar på världsarenan.

Innovativt tänkande Rapsbollen Österlen

Innovativt tänkande i Svenljunga

När Svenljunga kommun jobbade med sina visioner var jag inbjuden som föreläsare. Vad skall Svenljunga göra iför att bli en global aktör om 100 år?
Hur ser det ut i din kommun? Satsar ni på Lotto? Seriösa investeringar i Innovationstänkande? Eller tar ni rygg på mer kreativa grannar?

Kurser

Ni får öva mycket på många olika tekniker och känna efter vilken som passar bäst. Om ni har ett specifikt problem som ni gått och grunnat på kan vi använda det i övningarna. Uppläggen kan variera från en timme till två dagar med hemuppgifter att lösa. Allt är upp till dig.

Innovativa tekniker Rapsbollen Österlen

Innovativt tänkande – TRR

Väx på Österlen

Sedan 2013 ingår jag i teamet Väx på Österlen, ett konferenskoncept som ger företag möjlighet att själva komponera en givande och rolig konferens. I teamet ingår ett antal kreativa entreprenörer på Österlen med olika verksamhetsinriktningar. Mer information om Väx på Österlen hittar du här.

Begär offert

Hör av dig så kan vi gemensamt gå igenom upplägg, titta på kurslängd, antal deltagare och anpassning till din verksamhet.