Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/1/a/rapsbollen.se/httpd.www/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

FengShui

.

Med FengShui skapar du behagliga och inspirerande miljöer. Läran har sitt ursprung i Kina och är en del av kinesisk medicin och kinesisk filosofi. Även i västvärlden har FengShui blivit aktuellt och betraktas som ett användbart verktyg för att skapa ”det goda livet”.

Lopan FengShui RapsbollenEnkelt uttryckt kan man säga att FengShui är ett sätt att skapa balans och harmoni i de miljöer som människan vistas i. Det gäller bostader, arbetsplatser, offentliga rum och exvis i stadsplanering.

Läran om FengShui som betyder vind och vatten syftar till att balansera livsenergin, Qi.

 

 

Som FengShui-konsult arbetar man med en rad olika aspekter. Dels de som är direkt synliga för ögat, exempelvis hur man placerar möbler och vilka färger och former som bör användas, men man arbetar också med mer subtila aspekter som ögat inte registrerar, exempelvis energier, elektriska och magnetiska fält.

”Jag arbetar enligt den klassiska kinesiska skolan i kombination med den s k formskolan och jag använder mig av den kinesiska kompassen, Lopan

Vid en konsultation gör jag en s k kompassläsning, jag går igenom vilka riktningar som är mest gynnsamma för dig, vilka energier som dominerar i de olika riktningarna och var i bostaden du bör förlägga olika aktiviteter.

Jag går också igenom lämpliga former, material, möblering och färgsättning.

Ditt personliga energimönster vägs sedan samman med övriga aspekter

Rapsbollen bed and breakfast Österlen

Gudrun Lennartsson

Auktoriserad som konsult av Svenska Fengshuiförbundet

För mer information och prisuppgifter kontakta mig:

gudrun.lennartsson@rapsbollen.se eller ring på tel 0411 526629 eller mobil 0725 702332

aukt15webb