Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/1/a/rapsbollen.se/httpd.www/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

Foto – Staffan Håkansson

Länk till fotogalleri, klicka här.

 

Med en morbror som fotograf och ägare till Lovéns Foto i Osby har jag alltid haft tillgång till expertis och billiga fotoprylar. Att alltid se omgivningen som ljus, skuggor och former blev något helt naturligt. Men det stora lyftet kom var när jag under många år i Stockholm ägnade mig åt måleri i alla dess former och kameran fick vila.

Efter flytten till Österlen 2005 har fotot fått en nytändning. Jag började då arbeta med bilder i större format och det har varit inspirerande. Det har fallit sig så att motiven fram till för ett par år sedan har varit kor

 

 

som jag gillar skarpt och möjligtvis är den känslan ömsesidig. Numera har jag mer och mer intresserat mig för att experimentera med fotografierna och icke föreställande bilder.

Jag lägger löpande ut bilder på Rapsbollens Facebooksida och på länken ovan kan du se smakprov ur min produktion.

Alla bilder går att beställa i olika storlek och olika material exvis acryl, canvas etc. Kontakta mig på tel eller mail för mer information. Normalt hänger alla mina foton här på Rapsbollens Galleri men jag ”gästspelar” även på andra arenor.

 

 

Utställningar 2017                       

14 – 23 april 2017                                Romele Konsthall                                 Veberöd

14/4 – 5 nov 2017                     Galleri Rapsbollen                               Peppinge

24 jan – 24 mars 2017                         Fylgia Advokatkontor         Stockholm