Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/1/a/rapsbollen.se/httpd.www/wp-content/themes/rttheme17/content_generator.php on line 123

Bed and Breakfast

Boka rum t,

Rapsbollens saga börjar i januari 2006. Då påbörjades en stor omvandling av den gamla bondgården till ett modernt och rustikt Bed & Breakfast på Österlen. Djurstallarna förvandlades till uthyrningsrum. Stilen är avskalad med ”kvastade” väggar och klinkergolv. Ekonomibyggnaden där Evy sorterade morötter gjordes om till kök och frukostrum. I det gamla garaget finns nu Rapsbollens konstgalleri.

Frukostrummet med utsikt över fälten

Frukostrummet med utsikt över fälten

Boende Österlen Bed and Breakfast Österlen

Dammen med porlande vatten, näckrosor och slöjstjärtar

På den östra sidan där det tidigare fanns fågelburar och hönshus finns nu en inbjudande terrass och där ankorna badade är nu en damm med porlande vatten, koifiskar och slöjstjärtar. Det är en härlig plats för frukost i morgonsol. Men den kan också vara en plats för kvällens middag. Om ni inte har lust att åka iväg kan ni hyra grillen. Vi tipsar gärna var ni kan köpa råvaror.

 Vi har försökt utforma Rapsbollens Bed and Breakfast utifrån egna önskemål och erfarenheter från våra egna resor. Man ska sova gott, äta gott och miljön skall vara trivsam.Därför har vi investerat i sköna sängar, frukosten är god och riklig med hembakat bröd, egna marmelader och mycket frukt. Att vi valt bort radio och tv är en del av vår önskan om ett ställe för avkoppling.

Boende Österlen Bed and Breakfast Österlen

Smultronlunden vid dammen